Barnfotograf i Nynäshamn, söder om Stockholm » Fotograf i Nynäshamn

Nu på Måndag den 20:e Mars har jag ett superbra erbjudande till er som är föräldralediga och vill ha fina bilder på era små. Vet själv att man inte har den bästa ekonomin när man är föräldraledig så därav ville jag ge er denna chans till förmånligt pris. Dessa platser brukar fyllas på väldigt fort så passa på att boka om ni vill vara säkra på er plats. Min studio ligger i Nynäshamn och vägbeskrivning finns på hemsidan under kontakt. Denna dag tar jag emot 1-2 barn! Anledningen till detta är pga det stressade tidsschemat. Tar emot bebisar i första hand, men vill man ha med ett äldre syskon går det bra. Men först och främst är det bebisfotografering som gäller denna gång. Under information kan ni läsa om hur en fotografering kan gå till och få tips och råd inför er fotografering.

P I N I T

share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend

Nu är vi nästintill klara med sidan. Ett par till sidor som ska fixas klart bara. Referenser ska in och lite mer småpill. Ni får gärna tycka till om den nya sidan då jag gärna tar emot både ris och ros. Tanken är att ni ska hitta det ni söker lätt tillgängligt och att all info ska finnas till hands. Om ni har fotats hos mig skulle jag bli så glad om ni skulle vilja skriva en referens till min mail som jag kan använda mig av på hemsidan.

 

P I N I T

share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend

Just nu är hemsidan under ombyggnad så därav kanske inte allt klaffar riktigt ännu. Inom kort fyller jag i gallerierna med nyare bilder. Och kommer försöka hinna med att uppdatera bloggen oftare än förut. Har nya prislistor så dom får ni gärna kolla in! Hoppas ni gillar den nya designen och att det blir lättare för er att hitta det ni söker. Ha en trevlig Lördag

 

P I N I T

share on Facebook.tweet this.pin this.email to a friend