Vänligen notera att återkoppling kan dröja pga privata omständigheter

Barn- & Familjefotograf

Nynäshamn

Smile!

Välkomna till vår studio i Nynäshamn och fotografera era bebisar, barn eller varför inte hela familjen? Vi är specialiserade på barn under 5år men fotar även större barn.

Genom lek och bus försöker vi få barnen avslappnade framför kameran och fotograferingen blir lite som en lekstund där många barn i slutet av fotograferingen frågar om vi kan leka igen.

Vi har stort utbud av rekvisita i studion som ni får ta del av. Vi har till och med en gunga! hur coolt är inte det?

Bokning

Börja med att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

Vi rekommenderar att ni bokar er tid minst 2-3 veckor innan önskad tid då vi endast har möjlighet att ta emot ett begränsat antal per månad.

Berätta gärna om hur många barn som ska fotas samt åldrarna. önskar ni även familjebilder så meddela detta.

 

Din Fotografering

Har ni bokat en studio fotografering så ses vi i studion i Nynäshamn. Vid utomhus fotografering ses vi på förbestämd plats.

Vi har avsatt god tid så att vi i lugn och ro ska lära känna barnet/barnen lite bättre och på så sätt bygga upp ett förtroende.
 
Vi förbereder med lite olika typer av rekvisita för att få variation på era bilder. Vi kommer under fotograferingen leka fram bilderna och har många knep på att få även det blygaste barnet att leka med oss.
 
 

 

Efter Fotograferingen

Vi sätter upp en tid för bildvisning i studion ca 1-2 veckor efter er fotografering ägt rum. Under bildvisningen kommer ni få se ett bildspel med de bästa bilderna från fotograferingen.

När ni valt era favoriter så skapar vi något som passar er och ert hem. I vårt sortiment hittar du handgjorda kvalitets produkter.

Vi rekommenderar alltid fysiska produkter som ni kan njuta av varje dag i många år och generationer fram. Men ni har såklart möjlighet att även välja digitala bilder.

 
 
 
 
 

 

Junibacken

Fotografering i studion

Bråkmakargatan

Fotografering i studion

Saltkråkan

Fotografering utomhus

Tillval

Lägg till en blomsterkrans gjord av en av Nynäshamns duktiga florister

Klädråd & Tips

Medtag gärna kläder i ljusa jordnära färger och undvik stora loggor, tryck och mönster. Ett par olika ombyten är alltid bra att ha med.

Se gärna till att stryka kläderna innan.

 
Klipp gärna barnets naglar och tag bort eventuella gnuggisar
 
Är det mindre barn som ska fotograferas är det bra om dem är utvilade och mätta när dem kommer och ska fotograferas.
 

Bokningsförfrågan