Sidan är fortfarande under uppbyggnad, Hittar du inte det du söker är du välkomna att höra av dig till mig på hello@dotsandfrogs.com

Barn & Familj

Till er som vill ha fina bilder på era barn eller på hela familjen tillsammans. 
 
Vi på Dots & Frogs har genom åren träffat många barn och familjer och genom lek och bus får vi avslappnade och fina bilder. Vi fotar barn och familjebilder både i studio och utomhus i natursköna Nynäshamn.
 
Vi har tre olika paket att erbjuda våra kunder och du kan läsa om dessa här nedanför för att se vilket som passar just er bäst. 

Junibacken

Porträtt | Mini

Denna minisession går fort och passar därför bebisar som nyligen lärt sig sitta men ännu inte går. Eller större barn som kan ta instruktioner. Kanske behöver du kort till ditt CV? Detta är ingen fotografering för snabba busiga barn. I detta paket ingår 1 högupplöst digital fil och lån av rekvisita.

Bråkmakaregatan

Porträtt | Mellan

Detta paket passar den lilla till mellanstora familjen som vill ha studio bilder. I denna session så hinner vi med att fota familjebilder, syskonporträtt och enskilda porträtt. I detta paket ingår 2 st digitala filer.

Saltkråkan

Porträtt | Stora

Detta är en fotografering för den lite större familjen eller till er med äldre barn. Här fotar vi utomhus på noga utvald plats. Vi hinner med familjebilder, enskilda porträtt och syskonbilder. I detta paket ingår 3 högupplösta digitala filer.

Bokning

Bokning kan ske via mail hello@dotsandfrogs.com eller via kontaktformuläret längst ner på denna sida.
Beskriv lite kort om er och vad ni vill ha fotograferat och uppge gärna barnets/barnens ålder.
 

Klädråd & Tips

Klä er gärna i ljusa jordnära färger, undvik stora mönster och loggor. Tag bort gammalt nagellack och gnuggisar. tag gärna på er vita strumpor utan tryck. Vill man ha med något personligt som rekvisita går det bra.

Efter fotograferingen

ca 2 veckor efter er fotografering kommer en länk via mailen med ett webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering. De digitala filerna som ingick i ert paket kommer jag dra av kostnaden för i efterhand så ignorera summan för dessa. Ni väljer era produkter genom att trycka på varukorgen på dom bilder ni vill köpa. Då kommer flera alternativ som ni kan väja mellan. När ni valt klart så checkar ni ut!
 
När vi tagit emot er order fixar vi fakturan och denna kommer till er mail. När denna är betald markerar jag era filer som betalda och dom digitala filerna kommer som en zip-fil till er mail. Har ni beställt produkter eller utskrifter kommer dessa inom 1-2 veckor till er brevlåda eller närmsta ombud. Zip-filerna ska laddas ner via dator. Önskar ni få era filer på usb lämnas ett sådant vid fotograferings tillfället in till mig som ni sedan kan hämta upp. Se till att spara era filer på flera ställen ifall olyckan skulle vara framme i form av brand eller flytt.

“Hyss hittar man inte på, di bare blir. Och att det är ett hyss, det vet man inte förrän efteråt.”

-emil