Sidan är fortfarande under uppbyggnad, Hittar du inte det du söker är du välkomna att höra av dig till mig på hello@dotsandfrogs.com

Gravid

Detta är en väldigt speciell tid i ens liv, som vi varmt rekommenderar att man förevigar. Ett minne för livet för er, och ert kommande barn att se tillbaks på. Detta är något av det vackraste vi vet att fotografera, och vi har därför valt att köpa in ett stort utbud av gravidklänningar så att ni ska få en sån magisk upplevelse som möjligt. 
 
Vi guidar er genom fotograferingen och väljer ut platser som passar bra. Vi har även en studio i Nynäshamn till er som även vill ha studiobilder. Går att kombinera både studio och utomhus och har därav satt upp 3 olika paket så att ni kan hitta det alternativ som passar er bäst.

La Petit

Gravid | Lilla

Detta paket passar för er som endast vill ha studiobilder. Man får låna rekvisita och får tillgång till vår lyxiga gravidgarderob. Man hinner med upp till 3 ombyten, partner och eventuella syskon får vara med under fotograferingen. I detta paket ingår 2 högupplösta digitala filer.

Le Milieu

Gravid | Mellan

I detta paket så får man både studiobilder och utomhusbilder. Vi börjar med att fota i studion för att Sen åka ut till vald fotoplats som vi kommit överens om vid bokningen. Man får tillgång till vår lyxiga gravidgarderob. Man hinner med upp till 4 ombyten. Partner och eventuella syskon får gärna vara med.

Le Grand

Gravid | Stora

Detta är vårt lyxigaste gravidpaket Vi ses i studion där du får ditt hår stylat, & blir sminkad av Julia som är makeup artist. Sedan tar vi studiobilder på dig och magen. Du får tillgång till vår lyxiga gravidgarderob.Ingår även en snygg blomsterkrans. Efter studiobilderna är tagna åker vi ut till den plats/platser som vi bestämd tillsammans vid bokningen. Man hinner med att fotas i 2-3 olika miljöer och vi hinner med upp till 5 ombyten.

Bokning

Bokning kan ske via mail hello@dotsandfrogs.com eller via kontakt formuläret på hemsidan.
Beskriv lite kort om er graviditet, och vilken vecka ni när i och era önskemål.
 

Tillval

Blomkrans av en av Nynäshamns duktiga florister

350kr 

Hår och makeup
 styling av makeup artisten Julia Judah. 500 kr 

Klädråd & Tips

 Ta bort eventuellt gammalt nagellack, men måla gärna nytt då händerna syns mycket under denna fotografering.
 
Vill man fotas i underkläder så rekommenderar jag vita. Medtag gärna hudfärgade trosor och en bh utan band om du vill låna gravidklänningar.
Vill du även fotas i dina vanliga kläder välj ljusa jordnära toner.
Medtag gärna ultraljudsbild, kanske barnets första skor eller strumpor
 
Partner/syskon: Klä er i ljusa jordnära färger, undvik stora loggor och tryck
 
 

Efter fotograferingen

ca 2 veckor efter er fotografering kommer en länk via mailen med ett webbgalleri med de bästa bilderna från er fotografering. De digitala filerna som ingick i ert paket kommer jag dra av kostnaden för i efterhand så ignorera summan för dessa. Ni väljer era produkter genom att trycka på varukorgen på dom bilder ni vill köpa. Då kommer flera alternativ som ni kan väja mellan. När ni valt klart så checkar ni ut!
 
När vi tagit emot er order fixar vi fakturan och denna kommer till er mail. När denna är betald markerar jag era filer som betalda och dom digitala filerna kommer som en zip-fil till er mail. Har ni beställt produkter eller utskrifter kommer dessa inom 1-2 veckor till er brevlåda eller närmsta ombud. Zip-filerna ska laddas ner via dator. Önskar ni få era filer på usb lämnas ett sådant vid fotograferings tillfället in till mig som ni sedan kan hämta upp. Se till att spara era filer på flera ställen ifall olyckan skulle vara framme i form av brand eller flytt.