Vänligen notera att återkoppling kan dröja pga privata omständigheter

Gravidfotograf

Nynäshamn

Du strålar!

Grattis till er graviditet! Detta är en väldigt speciell tid i ens liv som vi varmt rekommenderar att man förevigar. Ett minne för er och ert kommande barn att se tillbaka på. Detta är något av det vackraste vi vet att få föreviga och vi har därför valt att köpa in ett stort utbud av vackra gravidklänningar i olika stilar så att ni ska få en så magisk och lyxig upplevelse som möjligt.

Vi guidar er igenom fotograferingen så att ni ska känna er avslappnade och bekväma framför kameran. Vi väljer ut platser med omsorg och väger in ljus och färger så det matchar er fotografering.

Bokning

Börja med att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

För att säkra en tid rekommenderar vi att man skickar in en förfrågan redan i gravidvecka 20-25, då vi endast har möjlighet att ta emot ett begränsat antal per månad.

Vi rekommenderar att fotograferingen genomförs någongång mellan vecka 30-35.

Meddela gärna om eventuell partner eller syskon ska närvara under fotograferingen. Och speciella önskemål som t.ex miljö eller färgtema.

 

Din Fotografering

Vid fotograferingstillfället ses vi i vår studio i Nynäshamn eller på utvald plats, detta kommer vi överrens om innan. 

Ska ni testa gravidklänningar samma dag så rekommenderar vi att ni k0mmer ca 20 minuter innan er avsatta tid, så att ni i lugn och ro kan välja och testa era favoriter ur vår lyxiga gravidgarderob. 
 
Under er fotografering gör vi allt för att få er så avslappnade och bekväma som möjligt. Vid utomhusfotografering fotas man i olika miljöer för att få en så stor variation som möjlig. Vi brukar hinna med 3 olika platser och ombyten. 
 
 
 
 
 

 

Efter Fotograferingen

Vi sätter upp en tid för bildvisning i studion ca 1-2 veckor efter er fotografering ägt rum. Under bildvisningen kommer ni få se ett bildspel med de bästa bilderna från fotograferingen.

Kommer även att presentera er olika vackra kvalitets produkter. Allt från  inramningar, fotoböcker, utskrifter mm

Vi säljer även högupplösta filer till er som önskar det.

Vi avsätter upp till en timme så att ni i lugn och ro kan lägga er order.


 
 
 
 
 

Sofia ekström

Gravidfotografering // Torö stenstrand

Så otroligt glad för att jag tog möjligheten att föreviga vår graviditet hos Natalie! Har nog aldrig känt mig så vacker i hela mitt liv. Med hjälp av vägledningen från Natalie blev bilderna magiska och ett minne för livet. Stort tack <3

La Petit

Fotografering i studion

Le Grand

Fotografering utomhus

Lån av klänningar

Vi erbjuder våra modeller lån av klänningar från våran gravidgarderob. Här finns det allt från bohemiska klänningar i jordnära toner till   klänningar med dramatiska släp.

Dom flesta av våra klänningar är specialsydda för gravida och kommer från Mii estilo. 

Tillval

Vill du ha det lilla extra? Då erbjuder vi ett par tillval som kan göra så dina bilder kommer stå ut ur mängden. 

 Lägg till en blomkrans gjord av Nynäshamns duktiga florist. 

Eller bli stylad av våran proffsig make-up artist.

Klädråd & Tips

Då händerna är mycket i fokus så rekommenderar vi att ni tar bort avskavt nagellack. Vill man ha målade naglar rekommenderar vi ljusa jordnära färger.

Vill man fotograferas i underkläder så rekommenderar vi matchande set och gärna ljusa färger. 

Då vissa av våra klänningar är lätt genomskinliga så är ett tips att även ta med ett set hudfärgade underkläder. 

Vill man fotograferas i sina egna kläder brukar vi rekommendera jordnära toner, se även till att eventuella syskon och partner har liknande färgskala för bäst resultat. Undvik stora tryck på kläderna. 

 

Bokningsförfrågan