Gravidfotograf

Nynäshamn

Du strålar!

Grattis till er graviditet! Detta är en väldigt speciell tid i ens liv som vi varmt rekommenderar att man förevigar. Ett minne för er och ert kommande barn att se tillbaka på. Detta är något av det vackraste vi vet att fotografera och vi har därför valt att köpa in ett stort utbud av lyxiga gravidklänningar i olika stilar så att ni ska få en så magisk och lyxig upplevelse som möjligt.

Vi guidar er igenom fotograferingen så att ni ska känna er avslappnade och bekväma framför kameran. Vi väljer ut platser med omsorg och väger in ljus och färger så det matchar er fotografering.

Bokning

Börja med att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

För att säkra en tid rekommenderar vi att man skickar in en förfrågan redan i gravidvecka 20-25, då vi endast har möjlighet att ta emot ett begränsat antal per månad.

Vi rekommenderar att fotograferingen genomförs någongång mellan vecka 30-35.

Meddela gärna om eventuell partner eller syskon ska närvara under fotograferingen. Och speciella önskemål som t.ex miljö eller färgtema.

 

Din Fotografering

Vid fotograferingstillfället ses vi i vår studio i centrala Nynäshamn

Vi rekommenderar att ni k0mmer ca 20 minuter innan er avsatta tid, så att ni i lugn och ro kan välja och testa era favoriter i min lyxiga gravid garderob. I studion bjuder vi på choklad och alkoholfritt bubbel och såklart smakråd.
 
Under er fotografering gör vi allt för att få er så avslappnade och bekväma som möjligt. Fotograferar naturliga ‘poser’ i den utvalda miljön.
 
 
 
 
 

 

Efter Fotograferingen

Vi sätter upp en tid för bildvisning i studion ca 1-2 veckor efter er fotografering ägt rum. Under bildvisningen kommer ni få se ett bildspel med de bästa bilderna från fotograferingen.

Kommer även att presentera er olika vackra produkter. Allt från vackra inramningar till fotoböcker m.m.

Vi säljer även högupplösta filer till er som önskar det.

Vi avsätter upp till en timme så att ni i lugn och ro kan lägga er order

 
 
 
 
 

 

Sofia ekström

Gravidfotografering // Torö stenstrand

Så otroligt glad för att jag tog möjligheten att föreviga vår graviditet hos Natalie! Har nog aldrig känt mig så vacker i hela mitt liv. Med hjälp av vägledningen från Natalie blev bilderna magiska och ett minne för livet. Stort tack <3

La Petit

Fotografering i studion

Le Grand

Fotografering i studion & utomhus

Tillval

Lägg till en blomsterkrans gjord av en av Nynäshamns duktiga florister och bli stylad av en make-up artist

Klädråd & Tips

Då händerna är mycket i fokus så ta gärna bort gammalt ev avskavt nagellack. Vill man ha målade naglar rekommenderar vi ljusa jordnära färger.

Vill man fotograferas i underkläder så rekommenderar vi matchande ljusa färger.

Då vissa klänningar är lätt genomskinliga så är ett tips att ta med hudfärgade trosor

Undvik stora loggor och tryck

Vill man fotograferas i sina egna kläder brukar vi rekommendera jordnära toner

Bokningsförfrågan