Allt började med en sony a230

2010 fick jag besked om att min son i magen hade ett allvarligt hjärtfel. Så när Leo föddes så köpte jag och min sambo vår första systemkamera, en Sony a230. Vi ville föreviga vår tid med Leo. Under lång sjukhusvistelser och mycket vård i hemmet så började jag gå flera online kurser inom fotografering. Att se hur man utvecklades var fantastiskt och fotot räddade mig på många plan i dessa perioder när Leo var som sämst.
 
Efter 1,5 år kom Leos lilla syster till världen och då hittade jag intresset för bebisfotografering. Jag började via min blogg få förfrågningar, så satte upp en tafatt studio gjord på vaxduk i vårt lilla sovrum. Att jag vågade! 
 
Men jag tackar mitt modiga jag, för inom kort började jag ta symboliska summor och startade upp min enskilda firma. Fick låna ett rum som jag förvandlade till en studio på Nynäsgården hotell. I utbyte mot att jag tog bilder till hotellet på allt från menyer till rum.
 
Var där ett par år innan jag vågade ta en butikslokal i centrala Nynäshamn där jag även öppnade upp butiken Little Stories med inriktning på stilrena barnrum och leksaker. 
 
Nu har butiken och studion flyttat upp till gatuplan och har ett av Nynäshamns bästa lägen.
Jag älskar att driva butik/studio samtidigt som det är hårt slit och ett jäkla kämpande. Men glädjen att fota sitter i och är så tacksam att kunna jobba med det jag älskar.

– Natalie