Vänligen notera att återkoppling kan dröja pga privata omständigheter

Allt började med en sony a230

2010 fick jag besked om att min son i magen hade ett allvarligt hjärtfel. Så när Leo föddes så köpte jag och min sambo vår första systemkamera, en Sony a230. Vi ville föreviga vår tid med Leo. Under lång sjukhusvistelser och mycket vård i hemmet så började jag gå flera online kurser inom fotografering. Att se hur man utvecklades var fantastiskt och fotot räddade mig på många plan i dessa perioder när Leo var som sämst.
 
Efter 1,5 år kom Leos lilla syster till världen och då hittade jag intresset för bebisfotografering. Jag började via min blogg få förfrågningar, så satte upp en tafatt studio gjord på vaxduk i vårt lilla sovrum. Att jag vågade! 
 
Men jag tackar mitt modiga jag, för inom kort började jag ta symboliska summor och startade upp min enskilda firma. Fick låna ett rum som jag förvandlade till en studio på Nynäsgården hotell. I utbyte mot att jag tog bilder till hotellet på allt från menyer till rum.
 
Var där ett par år innan jag vågade ta en lokal i centrala Nynäshamn där jag även omvandlade företaget till ett AB. Glädjen att få fotografera sitter i och är så tacksam att kunna jobba med det jag älskar.

 

– Natalie Lundö / Fotograf & ägare

Pappa var den som alltid hade en kamera i handen

Som liten hade vi alltid massor av fotoalbum hemma, pappa var alltid den som stod med kameran i handen och fotade familjen. Mitt fotointresse har jag haft sen liten. Efter en massa digitalkameror så köpte jag min första Canon 1100d år 2013 och började fota allt. När min dotter Emilia föddes 2014 så blev det allt roligare och fota.  Jag kollade mycket på Natalies bilder och blev så inspirerad av hennes pastelliga fotografier och jag hade som mål att en dag så ska jag bli lika grym som henne. Jag fick min första förfrågan om ett bröllop och fick massor av tips av Natalie. 

Sommaren 2019 fick jag en förfrågan som jag aldrig i min vildaste fantasi skulle dyka upp. Fotoassistent åt Natalie på ett bröllop jag trodde inte mina öron. Efter några fotojobb så slog vi ihop och jag blev en del av dotsandfrogs. Utan henne hade jag inte varit där jag är idag.

 

 

– Nathalie Andersson / Fotograf