Vänligen notera att återkoppling kan dröja pga privata omständigheter

Smash The cake

Nynäshamn

Grattis på din dag!

Första födelsedagen är alltid speciell, och denna fotografering är ett roligt sätt att fira den stora dagen på. Vi erbjuder tre olika smash the cake sessioner så att du ska kunna hitta just din favorit. Ingår även vanliga ettårs porträtt innan vi tar fram tårtan. 
 
Helt klart en av våra favorit fotograferingar! kladdigt men kul. och bäst av allt! vi städar upp kalaset.

Bokning

Börja med att fylla i bokningsformuläret längst ned på sidan.

Vi rekommenderar att ni bokar er tid minst 2-3 veckor innan önskad tid då vi endast har möjlighet att ta emot ett begränsat antal per månad.

Berätta gärna om ni har önskemål om tema/färgtema

Meddela om ert barns eventuella allergier

 

Din Fotografering

Vid fotograferingstillfället ses vi i vår studio i centrala Nynäshamn

Vi har avsatt 1,5 timmes fotografering så att vi i lugn och ro ska lära känna barnet lite bättre.
 
Vi börjar med att ta vanliga 1-årsfoton. Vi hinner med ett par klädombyten om ni vill det. Vi erbjuder olika typer av rekvisita för att få en fin variation i bilderna.
 

Fotograferingen avslutas med ett tårtkalas där vi fångar nyfikna, naturliga bilder med mycket bus och kladd.

 

Efter Fotograferingen

Vi sätter upp en tid för bildvisning i studion ca 1-2 veckor efter er fotografering ägt rum. Under bildvisningen kommer ni få se ett bildspel med de bästa bilderna från fotograferingen.

När ni valt era favoriter så skapar vi något som passar er och ert hem. I vårt sortiment hittar du handgjorda kvalitets produkter.

Vi rekommenderar alltid fysiska produkter som ni kan njuta av varje dag i många år och generationer fram. Men ni har såklart möjlighet att även välja digitala bilder.

 
 
 
 
 

 

Naked Cake

Naked cake tema

Cupcake Heaven

Cupcake tema

Donut Grow up

Donuts tema

Naked cake 

Nakedcake temat är en stilren och bohemisk smash the cake variant. Vi använder oss av milda färger och inslag av trä och natur. Tårtan kan göras i neutral färg eller med valfri mild kulör. Vi använder oss av färska giftfria blommor för att få en extra känsla av natur. 

Cupecake

Cupecake temat är en mer klassisk smash the cake, perfekt för barnet som gillar att kladda. Här sätter vi upp en ballonggirlang och slänger in ballonger i valfria färger. Tårtan ser ut som en stor cupcake och går att få i valfri färg. Vi stylar studion med matchande dekor. 

Donut grow up

Donut grow up är vårt senaste tema inom smash the cake. Vi älskar denna lekfulla fotografering. Man får en donuttårta i valfritt färgtema, samt flera donuts som vi använder som dekor i bakgrunden. Vi slänger in lite ballonger och stylar studion på ett lekfullt matchade sätt.

 

Bokningsförfrågan